Onze facturatiesoftware:

• Ongelooflijk eenvoudig!
  • Uw klantgegevens op één plek
  • Geen Excel of Word meer nodig
  • Facturen en offertes kopiëren
  • Een factuur crediteren met één klik
  • Direct inzicht in uw financiën
  • Groen en in Nederland gehost
  • Binnen 2 minuten aan de slag!

Find us on Facebook

Veilig en vertrouwd

Hoe voeg ik een logo toe aan mijn facturen?

Uw logo kunt u toevoegen en wijzigingen bij uw bedrijfsinstellingen. Er worden verschillende bestandsformaten geaccepteerd: PNG, JPG, JPEG, GIF en BMP. De bestandsgrootte van uw logo is niet direct van belang, maar het is te adviseren om een groot tot redelijk groot bestand te gebruiken. Vraag uw grafisch ontwerper of DTP'er eventueel naar meer informatie over een JPG logo van hoge kwaliteit, in RGB-kleuren (dus geen CMYK). U kunt uw bedrijfsinstellingen aanpassen bij het eerste icoon in het hoofdscherm: "Instellingen".